Search
Close this search box.

Teatri për fëmijë “Shhhht ….. Mbaje sekret!” te Teatri “A.Moisiu” Durrës

Të dashur prindër e fëmijë❗️
Rikthehen shfaqjet për fëmijët dhe për të gjithë familjen 🤩

𝗦𝗵𝗵𝗵𝗵𝘁…𝗠𝗕𝗔𝗝𝗘 𝗦𝗘𝗞𝗥𝗘𝗧 ! 🤫
Skenari | 𝗘𝗹𝗼𝗻𝗮 𝗠𝗲𝗱𝗷𝗮
Regjia | 𝗞𝗹𝗮𝘂𝗱𝗶𝗮 𝗠𝗶𝗸𝗲𝗹𝗶 𝗛𝗶𝗹𝗮

𝟮 𝗤𝗲𝗿𝘀𝗵𝗼𝗿 | 𝗢𝗿𝗮 𝟭𝟬:𝟯𝟬 / 𝟭𝟭:𝟯𝟬
📍 𝗧𝗲𝗮𝘁𝗿𝗶 “𝗔𝗹𝗲𝗸𝘀𝗮𝗻𝗱𝗲̈𝗿 𝗠𝗼𝗶𝘀𝗶𝘂”

🦜 Është bukur kur kupton se ke miq të vërtetë! Është bukur edhe kur sekretet i mban, por Rio ky papagalli ynë artist, edhe pse mbledh miqtë ngado, padashur zbulon sekretin.

Cili është ky sekret ?? Atë do ta kuptoni vetëm kur në shfaqje të vini …vec e dini vetë, mbajeni sekret.

𝐼𝑛𝑡𝑒𝑟𝑝𝑟𝑒𝑡𝑜𝑗𝑛𝑒̈:
𝗜𝗹𝗶𝗮 𝗞𝗮𝗰̧𝗶 | 𝗙𝗹𝗼𝗿𝗶 𝗞𝗼𝗸𝗼𝗻𝗮 | 𝗘𝗿𝗺𝗼𝗻𝗲𝗹𝗮 𝗔𝗹𝗶𝗸𝗮𝗷 | 𝗘𝘀𝗺𝗲𝗿𝗮𝗹𝗱𝗮 𝗞𝗮𝗺𝗲 | 𝗔𝗹𝗯𝗮𝗻𝗮 𝗞𝗼𝗰̧𝗮𝗷

𝐵𝑖𝑙𝑒𝑡𝑎 & 𝑅𝑒𝑧𝑒𝑟𝑣𝑖𝑚𝑒: –> 𝟬𝟲𝟴𝟯𝟵𝟭𝟯𝟴𝟭𝟯 📲
🎫 𝘊̧𝘮𝘪𝘮𝘪 𝘪 𝘣𝘪𝘭𝘦𝘵𝘦̈𝘴 | 𝟮𝟬𝟬 𝘓𝘦𝘬
👉 Orari i biletarisë 𝟬𝟵:𝟬𝟬 – 𝟭𝟮:𝟬𝟬 𝗱𝗵𝗲 𝟭𝟳:𝟯𝟬 – 𝟭𝟵:𝟬𝟬

𝓙𝓾 𝓶𝓲𝓻𝓮̈𝓹𝓻𝓮𝓼𝓲𝓶 🤩

Date

02/06/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

10:30

Location

Teatri Aleksandër Moisiu Durrës
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart