Teatri për fëmijë “Tomi dhe Xheri” te Teatri “Petro Marko” Vlorë

Pjesa per femije “Tomi dhe Xheri” eshte nje pjese ku nderthuren karakteret e Tomit dhe Xherit ,si personazhe vizatimore por qe trajtojne problemet e femijeve te sotem, si bullizmin, mardhenien me teknologjin,etj… Bullizmi eshte nje nga problemet qe I shqetson me shume femijet ne ditet e sotme dhe per fat te keq ne shoqerine tone eshte mjaft e theksuar . Gjithashtu teknologjia eshte nje faktor mjaft shqetesues duke pare varesine qe kane femijet ndaj saj.
Kjo shfaqe eshte edukative, argetuse dhe interaktive.

🗓️ 11-12 Maj ⏰ 11:00

📲0696420717

📍Teatri “Petro Marko”Vlorë

Ju mirëpresim!

Date

11 - 12/05/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

11:00 - 11:00

Location

Teatri Petro Marko Vlorë
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart