Search
Close this search box.

Teatri për fëmijë “Zgjohu, vëlla arush” te “Teatri i Metropolit” Tiranë

Zgjohu, vëlla arush – Një Shfaqje Fantastike për Fëmijë 🎭🧸

“Zgjohu, vëlla arush” është një vepër e mrekullueshme për fëmijë, e shkruar nga Janet Stanford dhe rikthehet në Teatrin Metropol me regji nga Suela Xhonuzi. Kjo shfaqje është një udhëtim fantastik dhe shumë argëtues nëpër katër stinët e vitit, i udhëhequr nga dy arinjtë tanë të dashur, që janë motër e vëlla. 🌸☀️🍂❄️

Në fillim të shfaqjes, motra është zgjuar ndërsa vëllai është ende në gjumë dhe nuk dëshiron të ngrihet. Gjatë shfaqjes, do të shihni një ujëvarë që shkrihet, do të takoni një flutur, do të ndiqni një peshk të pakapshëm dhe do të bëni patina në një pellg të akullt. 🦋🎣⛸️

“Zgjohu, vëlla arush” është një shfaqje interaktive, ku fëmijët spektatorë jo vetëm që do të ndjekin shfaqjen, por do të bëhen pjesë e saj, bashkë me aktorët Amri Hasanlliu dhe Sara Koçi. 👫

Programi:
Titulli: “Zgjohu, vëlla arush” 🧸
Regjia: Suela Xhonuzi 🎭
Autori: Janet Stanford ✍️
Interpretojnë: Amri Hasanlliu, Sara Koçi 👨‍🎤👩‍🎤
Skenografia: Ibrahim Burgu 🎨
Kostumet: Frenci Gjerasi 👗
Muzika: Antonio Vivaldi 🎶
Identiteti vizual: Rudin Janku
Prej 25 majit çdo të shtunë dhe të diel 🗓️
Ora: 11:00 🕚
Kohëzgjatja: 45 minuta ⏱️

Kjo shfaqje është e përshtatshme për fëmijë duke filluar nga mosha tre vjeç. 🎂 Fëmijët do të kalojnë të katër stinët bashkë me vëllain dhe motrën arushë dhe do t’i ndihmojnë ata që të bien sërish në gjumin letargjik. E gjithë kjo përvojë e bën shfaqjen një eksperiencë unike dhe edukative për të vegjlit. 🌟

Date

08 - 09/06/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

11:00 - 11:00

Location

Teatri i Metropolit
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart