Search
Close this search box.

Teknik raundi 2 te “Foresta Grid” Liqeni

Tekniks raundi i dytë në Foresta do të zhvillohet më 2 qershor.

12:00 PM – 12:00 AM me @p__a_._n_._d__a / @tatu.ll.a / @bunnythebug / @stivdoka / @eliolleshi / @edeozharra / @tregelektronik / @debora_me_h

+ transmetim nga 15:00 deri në 20:00 me @dmtrmusic / @xle3o / @lui_________________._ / @gurthang_css / @mindbend__

+ Dyqane pop-up nga @userfromxk dhe @thevintagegod_

Nuk ka tarifë hyrjeje!

Date

02/06/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

12:00

Location

"Foresta Grid" Liqeni i Tiranes
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart