Tetori i Librit

Takimet rreth librit vazhdojnë!📖🔊 Sipas ndarjeve më poshtë mund të zgjidhni dyshen tuaj të preferuar mes aktorëve dhe shkrimtarëve pjesëmarrës.

Ju mirëpresim në eventin e rradhës dt. 31 Tetor!

Tags:

Date

31/10/2022
Aktivitete të Përfunduara

Time

06:00

Location

Teatri Eksperimental
Art Turbina
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart