Search
Close this search box.

“The Cosmic Jungle” te “Moyo” Drymadhes

(AL) Formacioni ynë kozmik është më në fund këtu 🤎

Nga tingujt magjepsës të @magaofficiallll @omertayar @beard2beard.official dhe @gayabrisa formacioni ynë kryesor premton një përvojë të botës tjetër.

🌙 Bashkohuni me ne në Drymades për dy mbrëmje të paharrueshme të mbushura me muzikë, magji dhe lindje të hënës.

(EN) Our cosmic lineup is finally here 🤎

From the entrancing sounds of @magaofficiallll @omertayar @beard2beard.official and @gayabrisa our main lineup promises an otherworldly experience.

🌙 Join us at Drymades for two unforgettable evenings filled with music, magic, and moonrise.

See you there! 🤎

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Date

28 - 29/06/2024

Time

18:00 - 18:00

Location

"Moyo" Drimadhes
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart