“The Urgent Artist” te “Bulevard Art Media” Tiranë

RUANI DATA
16 Maj ora 18:00 në Bulevard
Promovimi  “The Urgent (artist)”.
+
17 maj 11:00 në Destil Garden
Promovim i publikimit dhe hapja e Bisedës për:
Manuali Shqiptar për Artin dhe Arsimin

Date

16 - 17/05/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

18:00 - 11:00

Location

"Bulevard Art Institute"
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart