“Tirana Music Conference”

Eksploroni artin dhe shkencën e sintezës modulare me një hyrje praktike në konceptet themelore të sintezës analoge dhe krijimit elektronik të tingullit. Ky seminar ofron një qasje unike ndaj dizajnit të tingullit dhe prodhimit të muzikës, duke u ofruar pjesëmarrësve njohuri thelbësore dhe përvojë praktike. Të udhëhequr nga DJ, Producenti dhe Profesori i Berklee Nacho Marco, do të keni mundësinë të takoni një profesionist dhe ekspert akademik të vërtetë të industrisë, i cili udhëzon në institucionin më të mirë të muzikës në botë, Berklee, dhe ka prodhuar dhe ripërpunuar muzikë për disa nga më të famshmit në botë. muzikantët.

Regjistrohuni për hyrje falas në tiranamusiconference.com

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Date

30 - 31/05/2024

Time

10:00 - 18:00

Location

Piramida, Tirane
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart