“Tirana Street Food Festival – edicioni 4”

Tirana Street Food Festival vjen me edicionin e 4-të, por për herë të parë në sezonin pranveror, plot 9 ditë në sheshin Skënderbej. 🤤🍟🌭😋😍

Në datat 10-18 maj, TSFF 2024 do të vendoset në sheshin Skënderbej. Bëhuni gati për të shijuar ushqime nga më të ndryshme dhe shumë të shijshme. 😋🌭🌮🌯🍟🍖

Me receta ushqimesh të shumëllojshme nga shitës vendas dhe ndërkombëtarë. 🌍🌭🍔.

Eja dhe shijo ushqimet me miqtë! 🤤😍
🗓️ 10-18 Maj 2024
📍 Sheshi Skënderbej

Date

10 - 18/05/2024
Në zhvillim

Time

18:00 - 18:00

Location

Sheshi Skënderbej
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart