Search
Close this search box.

Tregu Artizanal i Krishtlindjeve ne La Portena

Edhe një vit po përfundon dhe ne duam ta festojmë me ju.
Tregu ynë i dytë artizanal i Krishtlindjeve është KETU! 🎄 2 ditë pazar.
Artikuj të punuar me dorë të bëra nga vendasit dhe emigrantët. Produkte natyrale të mbushura me dashuri dhe vëmendje ndaj detajeve. Opsione për të vegjlit dhe jo aq të vegjël.
Është shansi juaj i përsosur për të gjetur dhurata të vogla dhe domethënëse për ata që ju interesojnë, apo edhe për të porositur pjesë të bëra me porosi. 🛍

Date

17 - 18/12/2022
Aktivitete të Përfunduara

Time

10:00 - 17:00

Cost

Hyrje e lire
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart