Search
Close this search box.

“TRIMAT E JUTBINËS” TKOB

🎼“TRIMAT E JUTBINËS”

❇️65 Vjetori i Ansamblit Popullor
🗓9 dhe 10 Nëntor | Ora: 19:00
📍Skena e TKOB

❇️“Trimat e Jutbinës”, shfaqje nga Ansambli Popullor, konceptuar mbi legjendat e jashtëzakonshme shqiptare të marra nga vëllimi: “TREGIME TË MOÇME SHQIPTARE”, nga Mitrush Kuteli.

Muzika origjinale dhe regjia: Gerti Druga
Skenarist/Libret: Petrit Rruka
Projeksion: Genci Osmani
Ilustrimet : Gazmend Lek
Koreografia: Rexhep Çeliku, Genc Kastrati, Jera Çurçia
Interpretojnë: Grupi Vokal dhe Trupa e valleve e Ansamblit Popullor

Muji: Gezim Halili
Zanat: Jera Çurçia, Olta Ahmetaj
Orët: Helga Saraçi
Trimi i Parë: Enkelejd Bajraktari
Tridhjetë agallarët e Jutbinës: Trupa e valleve
Ajkuna: Hatixhe Lushi

🎟Biletat shiten çdo ditë në sportelin e TKOB, nga ora 10:00-14:00 dhe 16:00-20:00.
🎟Biletat kushtojnë 800 dhe 1000 lekë.

Tags:

Date

09 - 10/11/2022
Aktivitete të Përfunduara

Time

19:00 - 19:00

Cost

800 leke

Location

Teatri i Operas dhe Baletit
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart