Search
Close this search box.

“TRIO ROMAE” me Nino Rota ne Gjirokaster

Bashkia Gjirokastër në bashkëpunim me Konsullatën e Përgjithshme të Italisë në Vlorë dhe Konsullatën e Nderit të Italisë në Gjirokastër kanë kënaqësinë t’ju ftojnë në:
TRIO ROMAE me Nino Rota🎶
Mos e humbisni këtë udhëtim magjepsës muzikor 😊
TEATRI “Zihni Sako”, datë 01 Dhjetor 2022, ora 18.30
Ju mirëpresim!

Tags:

Date

01/12/2022
Aktivitete të Përfunduara

Time

18:30
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart