Search
Close this search box.

“Vitaminat e jetës” Teatri i Kukullave në Teatrin “Aleksandër Moisiu”

𝗩𝗜𝗧𝗔𝗠𝗜𝗡𝗔𝗧 𝗘 𝗝𝗘𝗧𝗘𝗦 | 𝘛𝘦𝘢𝘵𝘳𝘪 𝘪 𝘬𝘶𝘬𝘶𝘭𝘭𝘢𝘷𝘦
𝘛𝘦𝘬𝘴𝘵𝘪 | 𝘌𝘯𝘥𝘳𝘪 𝘊̧𝘦𝘭𝘢
𝘙𝘦𝘨𝘫𝘪𝘢 | 𝘌𝘯𝘥𝘳𝘪 𝘊̧𝘦𝘭𝘢 & 𝘕𝘦𝘭𝘴𝘰𝘯 𝘔𝘶𝘭𝘭𝘢
𝘚𝘬𝘦𝘯𝘰𝘨𝘳𝘢𝘧𝘪𝘢 | 𝘉𝘦𝘲𝘰 𝘕𝘢𝘯𝘢𝘫
Një djalë i vogël dhe i llastuar i cili e ka shume qejf çokokremin dhe çokollatën, shtrihet çdo ditë në oborrin e shtëpisë dhe ia fut gjumit për shtatë palë qejfe. Mirëpo një ditë, aty kalojnë dy Spinaqushë të cilët vijnë nga qyteti i Spinaqit dhe janë shumë të shpejtë e të fortë si rezultat i të ushqyerit me spinaq. Djali kërkon të bëhet si ata dhe shkon në qytetin jeshil të Spinaqit për të parë se ç’duhet bërë. Aty mëson vlerat e të ushqyerit me spinaq, dhe arrin të fitojë shkathtësi dhe forcë falë spinaqit që fillon të ha. 🥗 Mirëpo nuk shkon gjithçka sipas planit.
𝐼𝑛𝑡𝑒𝑟𝑝𝑟𝑒𝑡𝑜𝑗𝑛𝑒̈:
𝐴𝑙𝑒𝑘𝑠𝑎𝑛𝑑𝑒̈𝑟 𝐺𝑟𝑎𝑚𝑖, 𝐽𝑜𝑟𝑖𝑑𝑎 𝑀𝑒𝑡𝑎, 𝐸𝑙𝑖𝑑𝑜𝑛 𝐴𝑙𝑖𝑘𝑎, 𝐹𝑙𝑜𝑟𝑖 𝐾𝑜𝑘𝑜𝑛𝑎 & 𝐴𝑙𝑏𝑎𝑛𝑎 𝐾𝑜𝑐̧𝑎𝑗.
Ndiqni shfaqjen për tu njohur me aventurat e tjera të djalit si ato në qytetin e Karrotave, atë të Arrave dhe të Limoneve. 🥕🍋🫘
🔖 Kjo shfaqje përveç se do të argëtojë fëmijët, synon t’i informojë ata mbi rëndësinë e të ushqyerit shëndetshëm dhe zhvillimin e zakoneve të mira dhe dashurinë për Tokën.
Mos mungoni❗️
𝟭𝟰 𝘁𝗲𝘁𝗼𝗿 🤩🏃‍♀️🏃
⏰ 10:30 𝒔𝒉𝒇𝒂𝒒𝒋𝒂 𝒆 𝒑𝒂𝒓𝒆̈ / 11:30 𝒔𝒉𝒇𝒂𝒒𝒋𝒂 𝒆 𝒅𝒚𝒕𝒆̈
Tags:

Date

14/10/2022
Aktivitete të Përfunduara

Time

10:30

Cost

100 lekë

Organizer

Teatri Aleksandër Moisiu
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart