Workshop për pikturë dhe foto te “Hotspot” Tiranë

Pranvera po troket, dhe ne po përgjigjemi me ngjyra dhe dritë!
Bëhuni gati për një Workshop fotografie dhe pikture, këtë të shtunë në orën 11:00 në Hotspot.
Le të luajmë me ngjyrat dhe dritën për të pritur sezonin me kreativitet!

Date

23/03/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

11:00

Location

Hotspot Tirana
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart