“Xhubleta” ne Shtepia Studio Kadare

Xhubleta, tashmë pjesë e trashëgimisë botërore, vjen në Shtëpinë Studio Kadare. Të enjten dt.8 dhjetor ora 18:00, prof. Afërdita Onuzi mban një ligjeratë mbi xhubletën dhe historinë e saj mijëvjeçare. Do të prezantohemi me variantet e ndryshimet krahinore, me veshjen si tregues statusit shoqëror të gruas, metodën e krijimit të xhubletës dhe stolitë që e zbukurojnë atë.

Ju mirepresim!
Rr. e Dibrës, Pallati me Kuba, Kati i 3-të

Date

08/12/2022
Aktivitete të Përfunduara

Time

18:00

Cost

Hyrje e lire

Location

Shtepia Studio Kadare
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart