Ylli Baka te Ferma 100

Të enjten, ju mirëpresim për një mbrëmje të paharrueshme, nën tingujt e muzikës dhe zërit të këngëtarit kaq shumë të dashur nga publiku. @yllibakaaa

Shijojmë muzikë të mirë, ushqim të shijshëm dhe super atmosferë.

Rezervoni vendin tuaj!
📲 +355 69 704 5000

Tags:

Date

20/10/2022
Aktivitete të Përfunduara

Time

20:00

Location

Ferma 100
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart