#YOUth Made it Happen! te Pallati i Kongreseve

Kemi punuar së bashku për një vit tejet dinamik dhe plot energji, dhe po së bashku do të mund të shënojmë ceremoninë e mbylljes të programit Tirana, Kryeqyteti Evropian i Rinisë për vitin 2022 🥳🎉

Por ky rrugëtim nuk përfundon këtu.

Në Ditën Kombëtare të Rinisë, mos e humb ceremoninë – LIVESTREAM, 8 Dhjetor 2022, 11:00 📲🤳 në faqen zyrtare të Facebook #KRK dhe #TiranaEYC2022.

Tags:

Date

08/12/2022
Aktivitete të Përfunduara

Time

11:00

Cost

Hyrje e lire

Location

Pallati i Kongreseve
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart