Search
Close this search box.

Zecchino d’Oro Albania në Teatrin “Aleksandër Moisiu”

𝗭𝗘𝗖𝗖𝗛𝗜𝗡𝗢 𝗗’𝗢𝗥𝗢 𝗔𝗟𝗕𝗔𝗡𝗜𝗔
🎙 Fëmijë nga e gjithë Shqipëria do të këndojnë këngët e famshme që kanë shoqëruar disa breza nga viti 1959 deri më sot. Fëmijët do të jenë protagonistë të një projekti mbi këngët e “Zecchino d’Oro”, duke studiuar tekste dhe muzikë e duke mësuar të këndojnë.
𝟭𝟯 𝗧𝗲𝘁𝗼𝗿 | 𝗢𝗿𝗮 𝟬𝟵:𝟯𝟬
📍 𝘘𝘦𝘯𝘥𝘳𝘢 𝘒𝘶𝘭𝘵𝘶𝘳𝘰𝘳𝘦 “𝘈.𝘔𝘰𝘪𝘴𝘪𝘶”

Date

13/10/2022
Aktivitete të Përfunduara

Time

09:30

Organizer

Teatri Aleksandër Moisiu
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart