Search
Close this search box.

“Fausti”, shfaqja e parë premierë për vitin 2023

“Fausti” është shfaqja e parë premierë për vitin 2023 në Amfiteatrin e Teatrit Kombëtar të Kosovës.

Autor dhe regjisor i shfaqjes është Fadil Hysaj.

Ndërkaq, “Fausti” vjen si bashkëprodhim i Teatrit Kombëtar të Kosovës me Teatrin e Qytetit Gjilan dhe Teatrin “Bekim Fehmiu” Prizren!

Premiera e shfaqjes shpaloset të hënën (23 janar) duke filluar nga ora 20:00. /kult

Almanart