Hapja e ekspozitës mbi serinë e punëtorive “Paragraf Type Showcase”

Përgjatë muajve të fundit, @paragraf.type zhvilloi një seri punëtorish që i dhane mundësi të rinjve, artistëve vizualë dhe praktikuesve të ndryshëm për të gjeneruar krijimtari artistike që lehtësisht përkthehet në veprimtari përfituese.

Në përmbyllje të projektit kemi kënaqësinë t’ju ftojmë në hapjen e ekspozites “Paragraf Type Showcase” në @tullaculture të premten, datë 08.09.2023 – ora 19:00, ku veç krijueseve të tipografive do të ketë edhe profesionistë të ftuar që do të kontribuojnë në materialet e ekspozitës.

#Paragraf synon të jetë një punëtori e vijueshme që frymëzon dhe ndihmon këdo që ka interes të zhvillojë një praktikë alternative dhe eksperimentale që gjen fusha veprimi kudo në botë.

Ky projekt është i mbështetur nga Fondi Kulturor Zviceran, një projekt i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim (SDC), zbatuar nga Qendra për Biznes, Teknologji dhe Lidership (CBTL).

Almanart