Search
Close this search box.
Të Tjera

“Ç’ka pamë” është një rubrikë dedikuar përshtypjeve personale të publikut, profesionist ose jo, mbi shfaqje teatri, filmash, ekspozita etj. Secili është i ftuar të na dërgojë përshtypjet e tij duke aplikuar te “Përfshihu dhe ti”.

Almanart