Search
Close this search box.

Komedia “Zot” nga Woody Allen premierë në këto data në Teatrin Eksperimental “Kujtim Spahivogli”

Teatri Kombëtar Eksperimental “Kujtim Spahivogli” çel sezonin e ri artistik me një komedi.

“Zot” është një komedi e sofistikuar që po përpiqet të zgjojë ndërgjegjen individuale përballë pyetjeve esenciale të ekzistencës, ndërsa bashkëngjit problemet sociale të përditshme në një mënyrë brilante, në mënyrë të njëjtë si Woody Allen bënte me mjeshtëri. Shfaqja na çon në një udhëtim të paharrueshëm të humorit dhe filozofisë.

Në një atmosferë të humorit të thellë dhe tonëve filozofike, shfaqja na çon në një udhëtim të çuditshëm të një autori dhe një aktori të dëshpëruar për të gjetur finalen e veprës së tyre të re. Ndërsa ata përpjekin të navigojnë këtë rrugëtim krijues, ata ngelen të përfshirë në një ngjarje absurde të kohërave të ndryshme dhe takojnë personazhe të jashtëzakonshëm që u ndihmojnë (ose ndoshta i komplikojnë) kërkimin e tyre.

Me regji të Flobensa Bezati, në rolet kryesore interpretojnë aktorët:  Roerd Toçe, Kevin Rrapaj, Theodhora Dhimo, Brendi Bega dhe Sinan Lila. Skenografia dhe Kostumografia: Albi Bollguri

Produksion i fondit të teatrit për të rinj, mbështetur nga Ministria e Kulturës dhe Teatri kombëtar Eksperimental “Kujtim Spahivogli”, premiera “Zot” nis prej orës 20:00.

Shfaqjet interpretohen edhe në datat 8-15-16-17 Shtator nga ora 20:00 në sallën 150, Arturbina.

Almanart