Search
Close this search box.

Koncert Vokalo-Simfonik “SHOW MUST GO ON” në TKOB

💫🎶Kompozimet e grupit legjendar😍 “Queen”, që ndryshuan historinë e muzikës në shekullin e XX, do të ngjiten në skenën e TKOB-së, më ROCK🎶 se kurrë!🤩🔥✨🎶🎙️

🎶Hitet e pavdekshme të kënduara nga 🤩Freddie Mercury si: “Bohemian Rhapsody”, “We are the Champions”, “We will Rock you”, “The show must go on” etj, do të vijnë në një koncept tërësisht të ri, me muzikën e Orkestrës Simfonike të TKOB-së, nën dirigjimin e 🥰Roberto Molinelli, 🎶Vokalin e mahnitshëm të Antonello Carozza dhe performancën e Korit të TKOB.💫✨🇦🇱

🗣️SHOW MUST GO ON!🎙️🔥

🫵Mos e humbisni këtë shfaqje në datat 20 – 21 janar.

🎟️Biletat mund t’i merrni nga ora 10:00- 14:00 dhe nga ora 16:00-20:00! 

Almanart