Search
Close this search box.

Rreth Almanart

“Almanart” është një hapësirë kulturore që në fokus të tij ka artin dhe kulturën në Shqipëri. Këtu do të gjeni kalendarin artistik për çdo ditë për qytetet në Shqipëri, Kosovë e trevat shqipfolëse.

Mund të na bashkoheni duke ndarë mendimet tuaja mbi altivitetet apo të promovoheni.
Materialet vizive dhe të shkruara janë për t’ju bërë që kohën ta kaloni duke u argëtuar e informuar.

“Almanart” ruan të drejtat e autorit për materialet që gjenden këtu.
Ju lutem, respektoni Kushtet e Përdorimit të informacioneve.

Adresa jonë e Email

info@almanart.al

Almanart