Search
Close this search box.

PËR MENDIMIN TIM/ EPISODI 4 – Shfaqja “Hekuba” nga Enke Fezollari vendosur në skenën e Teatrit të Shkodrës dhe Athinës nën analizën e Adelës dhe Gjyljanës

PËR MENDIMIN TIM/ EPISODI 4 – Shfaqja “Hekuba” nga Enke Fezollari vendosur në skenën e Teatrit të Shkodrës dhe Athinës nën analizën e Adelës dhe Gjyljanës

Në episodin e katërt të podkastit “Për mendimin tim” do të diskutohet mbi veprën antike “Hekuba” shfaqur së fundmi në Teatri “Migjeni” Shkodër dhe në amfiteatrin “Katina Paxinou” në Athinë, me regji nga Enke Fezollari. Në një analizë ndryshe e ndarë në dy vende dhe me detaje nga vepra dhe jo vetëm ju ftojmë të dëgjoni podkastin e rradhës realizuar nga Adela dhe Gjyljana në platformën kulturore “AlmanArt”.

Almanart