Search
Close this search box.

Përfshihu dhe ti!

Ne dëshirojmë të dëgjojmë zërin tuaj! Nëse keni përshtypje, foto dhe eksperienca nga aktivitetet kulturore të zhvilluara në Tiranë dhe kudo në Shqipëri edhe doni t’i ndani me ne dhe lexuesit, mund të plotësoni formularin më poshtë.

Mirëpresim çdo mendim pa dallim dhe do përfshihen në kategorinë “Ç’ka pamë”, duke u përditësuar për çdo aktivitet ku ka pasur kritikë nga pjesëmarrësit.

Për foto dhe video, lutemi të na i dërgoni në email, info.almanart.al

Përshtypjet mund të na i dërgoni edhe në DMs në faqen tonë në instagram.

Adresa jonë e Email

info@almanart.al

Forma e Kontaktit

Almanart