Search
Close this search box.

Premiera e filmit dokumentar “Ndaloni Aeroportin” këtë javë në Kinema Millenium

Premiera e film – dokumentarit “Ndaloni Aeroportin”

Aeroporti ndërkombëtar i Vlorës po ndërtohet brenda zonës së mbrojtur Vjosë-Nartë, duke shkatërruar një nga zonat më të rëndësishme natyrore bashkë me shpresën për një të ardhme të qëndrueshme. Ndërkohë, që prej fillimit, autoritetet janë pozicionuar në tjetërsimin e së vërtetës mbi këtë projekt.

“Ndaloni Aeroportin” është një film – dokumentar i cili tregon se si mungesa e transparencës në vendimmarrje rrezikon të çojë në humbjen e zonave të mbrojtura dhe jetës së egër në Shqipëri.

Ju ftojmë të gjithëve në Kinema Millenium, datë 28 Qershor, ora 19:00.

Premiere of the documentary film “Stop the Airport”

The international airport of Vlora is being built within the protected area of Vjosë- Nartë, destroying one of the most important natural areas along, including the hope for a sustainable future.
Meanwhile, from the beginning, the authorities have been positioned to alter the truth about this project.

“Stop the Airport” is a documentary – film which shows how the lack of transparency in decision-making can lead to the loss of protected areas and wildlife in Albania.

We invite you all to the Cinema Millenium, on June 28th, at 19:00.

#savevjosanarta
#togetherforvjosanarta

@elementiipeste.al

Almanart