Premierë absolute e shfaqjes “Audienca e Vaclav Havel” në këto data në Teatrin Kombëtar Eksperimental

“Audienca e Vaclav Havel”

• Premierë •

————

🗓2️⃣0️⃣ • Shtator

🕖2️⃣0️⃣ : 0️⃣0️⃣

• Autor: Jeton Neziraj

• Regjia: Shyqyri Caushaj

• Aktorë: Urim Aliaj, Marsel Rupi, Ersa Ymeri

• Koreografi: Ersa Ymeri

• Kostumografi: Xhokonda Dule

• Muzika: Elson Braha

• Video: Silvi Tozaj

Në “Audienca e Vaclav Havel”, një drejtor i një teatri vizitohet nga një hetues policie, i cili ka me vete një dosje hetimore të quajtur “dosja e teatrit”. Por ky s”është një hetues dosido, por një tip kurreshtar i cili para se të kërcejë nga një lëndë nē tjetrën, studion, analizon, informohet dhe me pas nisë hetimet.

————

📍Teatri Kombëtar Eksperimental “Kujtim Spahivogli”

ℹ️ Orari i biletaris : Martë – Diel

🕘 09:00 – 13:00 | 🕔 17:00-20:00

👇 Rezervo…

☎️ Tel : 069 57 177 46

📨 Ose na shkruani në faqen tonë (Inbox)

🎫 Çmimi i biletës: 3️⃣0️⃣0️⃣ Lekë

🎫 Tarifa të reduktura sipas kategorive përfituese në bazë të VKM nr. 381, datë 01.06.2022.

⭐ JENI TË MIRËPRITUR ⭐

Almanart