Search
Close this search box.

REVISTA PRESTIGJIOZE BRITANIKE RENDIT BERATIN NDËR 10 QYTETET PËR T’U VIZITUAR NË VITIN 2023

Revista prestigjioze britanike “Condé Nast Traveller” e rendit Beratin ndër 10 qytetet evropiane më ekonomike e më të bukura për t’u shijuar në vitin 2023..

Revista prestigjioze britanike “Condé Nast Traveller” e përshkruan Shqipërinë si një vend “par excellence” të turizmit kulinar falë resurseve që i ka falur natyra, traditës së mbajtur gjallë ndër breza dhe punës së palodhur të shefave të kuzhinës që e kanë risjellë kuzhinën e traditës në versionin më të mirë të saj.

Almanart