Search
Close this search box.

Shfaqja “Inspektor Limi” do të shfaqet në Londër

Me regji të Florent Mehmetit, skenar të Lirak Çelajt, shfaqja “Inspektor Limi” do të shfaqet në Londër më 17 dhe 18 shkurt.

Inspektori më i famshem i Shërbimit Sekret të Kosoves (SHRBMTSKRTKSV), Lirim Berisha, dërgohet në misionin e tij më t’rrezikshmin, dhe me gjasa misionin e tij të fundit. A do t’jet ai i suksesshëm ta gjej kriminilein e vërtet ne mesin e banorëve të kafenes apo ai veq do t’pihet e bahet rrotë.

Në shfaqje luajnë aktorët e njohur: Adrian Morina, Nëntor Fetiu, Kushtrim Sheremeti, Kastriot Grajqevci, Daniela Markaj dhe Lirak Çelaj

Detajet e shfaqjeve si dhe rezervimit të biletave mund t’i gjeni duke klikuar KËTU. Për rezervimet e hershme përfitoni zbritje duke përdorur kodin BILBILI20 gjatë blerjes.

Almanart