‘Shkodra Jazz Festival 2023’ përmbyll koncertin me muzikantët e rinj

“Shkodra Jazz Festival 2023” ka përfunduar me koncertin e “Scanderbeg Chamber Orchestra”, formacion muzikor i themeluar që në vitin 1996, nga violinisti, i ndjeri Rrok Jakaj, në nderim të të cilit zhvillohet prej 14 vitesh Shkodra Jazz Festival.

Koncerti përmbyllës, në sheshin para Bashkisë, ishte rezultat i bashkëpunimit të muzikantëve të rinj shqiptarë, italianë, rumunë dhe kolumbianë, pjesëmarrës në, Scanderbeg Chamber Orchestra, nën drejtimin e maestro Paçalin Pavaci, artistit shkodran me një karrierë të sukseshme kryesisht në Itali dhe Spanjë.

“Shkodra Jazz Festival 2023”, organizuar nga Shoqata Kulturore “Rrok Jakaj”, me mbështetjen e Bashkisë dhe partnerëve të tjerë, për tri javë me radhë e bëri Shkodrën edhe më tërheqëse në këtë periudhë të sezonit turistik.

Almanart