Search
Close this search box.

Tek Bunkeri organizon koncertin muzikor Çunat e Liqenit!

Cunat e liqenit, koncert Tek Bunkeri

Bashkohuni me ne për një natë nostalgjike, ku jehona e melodive rock ⚡️, pop 🪩 dhe folk 🥁 do t’ju kthejë në një kohë kur muzika sfidoi prangat e diktaturës. Ejani dhe përjetoni historinë e patreguar të guximit dhe qëndrueshmërisë përmes melodive magjepsëse të Çunave të Liqenit! 🙌
MOS MUNGONI!
🗓 30.06.2023
⏰ 19:00
📍Tek Bunkeri

Almanart