Search
Close this search box.

(Trailer) Impresionet e para të publikut për filmin “Oppenheimer”

21 korriku 2023 është një ditë shumë e rëndësishme për adhuruesit e filmit në mbarë botën, pasi është data e lancimit të “Oppenheimer”, filmit të ri ambicioz të Christopher Nolan, një nga regjisorët më të vlerësuar të filmit në vitet e fundit, si Batman Begins, The Dark Knight, Dunkirk dhe mbi të gjitha, Interstellar, një nga filmat fantastiko-shkencor më të vlerësuar në histori. Nëse traileri i fundit i Oppenheimer na la të habitur, fjalët që vetë Nolan ka thënë për shikuesit përmes mediumit Wired nuk janë çudi. Pa shkuar më tej, regjisori siguron se pasi ia ka treguar filmin, “një kineast [nuk e specifikon se kujt]”, përgjigja e tij ka qenë se “është një lloj filmi horror”.

Disa njerëz janë “absolutisht të shkatërruar”

Christopher Nolan i ka thënë intervistuesit të tij se ka njerëz që janë “absolutisht të shkatërruar” pasi kanë parë Oppenheimer, pasi është “një film intensiv me një histori intensive” dhe ka shikues që pasi e panë “nuk mund të flisnin”. Regjisori gjen një shpjegim për efektin që krijon filmi tek ata që e shohin duke menduar për “elementin e frikës në histori; dashuria e personazheve dhe marrëdhëniet”, aspekte që janë “më të forta se kurrë”.

Oppenheimer shfaqet në kinematë në mbarë botën më 21 korrik 2023. A do të na lërë pa fjalë dhe të shkatërruar ashtu siç kanë qenë pretendimet e drejtpërdrejta se të parët që kanë pasur mundësinë ta shohin?

Almanart