Search
Close this search box.

‘Virgjëresha Shqiptare’ më 9 shkurt me premierë në Gjermani

‘Virgjëresha Shqiptare’ do të ketë premierën në Gjermani më 9 shkurt 2023.

Lajmin e ka bërë të ditur Rina Krasniqi, aktorja e cila luan rolin kryesor në këtë film.

Në vijim gjeni postimin e plotë të Krasniqit:

Premiera gjermane e Virgjëreshës Shqiptare më 9 shkurt 2023.

Faleminderit kastit dhe ekipit të jashtëzakonshëm, producentit dhe bashkë-regjisores sime të mrekullueshme Anita Elshani.

Shumë krenare që më në fund e ndaj këtë film me të gjithë ju./kult

Almanart