“100 vjet hare” Goliarda Sapienza te “Berk Botime” Tiranë

SAVE THE DATE: E enjte, 16 maj, ora 19:00, mblidhemi te @berkbotime për të kremtuar lindjen e Goliarda Sapienza-s, shkrimtares italiane që rendi shumë para kohës së saj me “Muzën e haresë”, tashmë prej 7 vjetësh pjesë e lexuesve shqiptarë nga @botimepegi

Ju presim! Ata që e kanë lexuar dhe ata që do ta lexojnë, të flasim për atë përmasë lirie dhe hareje që rrallë e gjejmë. ❤️

Date

16/05/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

19:00

Location

Berk Botime
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart