Search
Close this search box.

Albania Guitar Festival 2024 – Koncert debutues të Duos Hops & Palier

Më datë 7 qershor 2024 do të kemi koncertin debutues të Duos Hops & Palier.

Salla “Aleks Buda”, Akademia e Shkencave, Tiranë.

Rrugët e tyre u kryqëzuan herët, fillimisht në konkurset e të rinjve, pastaj gjatë studimeve në Vjenë. Ka pasur shumë të qeshura dhe debate gjatë pritjes para aparatit të kafesë. Sidoqoftë, në provat e dyshes, zakonisht nuk ka Rreth Nesh:
Rrugët e tyre u kryqëzuan herët, fillimisht në garat e të rinjve, pastaj gjatë studimeve në Vjenë. Ka pasur shumë të qeshura dhe debate gjatë pritjes para aparatit të kafesë. Sidoqoftë, në provat e dyshes, zakonisht nuk ka nevojë të diskutohet se si luhet diçka. Pas reflektimit të plotë individual mbi interpretimin, muzika duket se rrjedh vetë, pasi ne të dy jemi të lidhur me momentin dhe i përgjigjemi në mënyrë fleksibile tjetrit.

Ky koncert realizohet me mbështetjen e Ambasadës së Austrisë, Ministria e Ekonomise, Kultures dhe Inovacionit, Bashkia Tiranë, Akademia e Shkencave.

🎸🇦🇱🇦🇹😊

Their paths crossed early on, first at youth competitions, then while studying in Vienna. There was a lot of laughter and debate while waiting in front of the coffee machine. In duo rehearsals, however, there is usually no About Us:
Their paths crossed early on, first at youth competitions, then while studying in Vienna. There was a lot of laughter and debate while waiting in front of the coffee machine. In duo rehearsals, however, there is usually no need to discuss how something is played. After thorough individual reflection on the interpretation, the music seems to flow on its own as we are both connected to the moment.

Date

07/06/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

19:30

Location

Akademia e Shkencave
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart