Aleksandër Gjoka & Elton Deda në The Jack Tirana

“Winter’s coming” and so is Sandër Gjoka.. to ‘Jack!🤘🏼😍 Wednesday Night! Të mërkurën në The Jack, mirëpresim mikun tonë, të madhin Aleksandër Gjoka, bashkë me Elton Deda & The Jack Band, për super muzikë, eufori dhe argëtim! Live përfundon në 23:00 sharp, ndaj ju sugjerojmë tê vini herët për të shijuar të plotë këtë natë magjike!
Aleksandër Gjoka – Elton Deda – The Jack Band Live from 20:30-23:00!
Welcome!😍

Tags:

Date

19/10/2022
Aktivitete të Përfunduara

Time

20:30

Location

The Jack Tirana
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart