“Back home” te Teatri i Operas dhe Baletit

Teatri Kombëtar i Operas, Baletit dhe Ansamblit Popullor, ju fton në mbrëmjen Gala “𝐁𝐚𝐜𝐤 𝐇𝐨𝐦𝐞” në datat 2️⃣3️⃣-2️⃣4️⃣-2️⃣5️⃣ Dhjetor ⏰ Ora 20:00.

Produksion nga Primo balerinët tanë: Anxhelo & Adela Muçollari!

Do të prezantohet në 3 tablo:
Musical: 🪩 𝐓𝐡𝐞 𝐆𝐫𝐞𝐚𝐭𝐞𝐬𝐭 𝐒𝐡𝐨𝐰𝐦𝐚𝐧 💃🏼 🕺🏼
Tablo konteporane: 🌐𝐄𝐪𝐮𝐢𝐧𝐨𝐱🌀
Kryevepra të baletit klasik:
𝐋𝐢𝐪𝐞𝐧𝐢 𝐌𝐣𝐞𝐥𝐦𝐚𝐯𝐞, 𝐀𝐫𝐫ë𝐭𝐡𝐲𝐞𝐬𝐢 🩰

𝐓𝐞 𝐟𝐭𝐮𝐚𝐫 𝐬𝐩𝐞𝐜𝐢𝐚𝐥 𝐦𝐞 𝐆𝐚𝐥𝐚:
𝐒𝐨𝐩𝐫𝐚𝐧𝐨: ⭐️@arditameni_valmirxoxa
𝐓𝐞𝐧𝐨𝐫: 🌟@denis_skura_
𝐏𝐢𝐚𝐧𝐢𝐬𝐭𝐞: 💫@arditabufaj

🎥Promo e realizuar nga @franzpula 🙏🏻 dhe punuar ne @sireagency ! 🏅
Baner punuar nga @enxhio! 🔥

Kjo mbrëmje gala është sponsorizuar nga:

@ministriakultures @porschealbania.official @audialbania.official @bashkiatirane @intersig.al @one.telecommunications

𝐁𝐚𝐬𝐡𝐤𝐞𝐩𝐮𝐧𝐭𝐨𝐫: @shkollabaletit @teatri_i_operas_dhe_baletit

𝐌𝐞𝐝𝐢𝐚 𝐏𝐚𝐫𝐭𝐧𝐞𝐫: @digitalb_official

𝐓𝐫𝐮𝐩𝐚 𝐞 𝐁𝐚𝐥𝐞𝐭𝐢𝐭: 🕺🏼 💃🏼 @sabina_maklekaj @fjorald_fjodo @eles.resuli @armando_meci @semela_skenderasi @anedalusha @vanesabarushi @albazer90 @lleshirenato @irisdemiraj @enea__qirici

🎟 𝐁𝐢𝐥𝐞𝐭𝐚𝐭 𝐦𝐮𝐧𝐝 𝐭𝐢 𝐠𝐣𝐞𝐧𝐢 𝐩𝐫𝐚𝐧ë 𝐬𝐩𝐨𝐫𝐭𝐞𝐥𝐢𝐭 𝐭ë 𝐓𝐊𝐎𝐁!
Nga ora 10:00-14:00 dhe 16:00-20:00

☎️ Nr. Kontakti: 068 388 0000

🍀 𝙅𝙪 𝙢𝙞𝙧𝙚𝙥𝙧𝙚𝙨𝙞𝙢! 🍀

Tags:

Date

23 - 25/12/2022
Aktivitete të Përfunduara

Time

20:00 - 20:00

Location

Teatri i Operas dhe Baletit
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart