“Besimi dhe bashkejetesa fetare ne diktaturen komuniste ne Shkoder” te Qendra Rinore Arka Shkoder

Te njohim me mire bashkejetesen nderfetare ne Shkoder, duke u frymezuar edhe nga historia e saj ne te kaluaren.

Fillojme nje cikel takimesh, ku jane te ftuar te marrin pjese te rinj te qytetit te Shkodres, qe duan te bashkendajne vlerat mbi besimin, dialogun dhe bashkejetesen fetare ne Shkoder.

Tema 1: Besimi dhe bashkejetesa fetare ne diktaturen komuniste

Lektor: Pjerin Mirdita , historian dhe ekspert i çeshtjeve historike te periudhes komuniste.

21 Nentor 2022, ora 16.00

Qendra Rinore ARKA

Date

21/11/2022
Aktivitete të Përfunduara

Time

16:00
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart