Search
Close this search box.

Bisede per Skenderbeun me Primo Shllakun ne Lezhe

Homazhi ma i denjë për heroin kombëtar Gjergj Kastrioti, e meriton me qenë gjuha shqipe si zanafillë dhe letërsia si prurje n’kohë. Dijenia e çka flet e shkruen, e sjell njeriun n’vete e kshtu asht zgjedh e na nderon me diskutim publik mbi gjuhën e letërsinë, Primo Shllaku.

Date

17/01/2023
Aktivitete të Përfunduara

Time

18:00

Location

Lalanu, Lezha
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart