Capossela në Balkangiro në TKOB

❇️Vinicio Capossela në Teatrin Kombëtar të Operas dhe Baletit, më 6 Nëntor ora 19:00, në kuadër të turneut në Ballkanin Perëndimor “Balkangiro”.

❇️Capossela, kantautor, kërkues dhe plot me imagjinatë, është një artist eklektik dhe brilant, një personazh që jetoi dhe arriti pjekurinë mes modernitetit të Gjermanisë dhe traditave të forta të Apenineve Toskano-Emiliane dhe, që sapo arriti suksesin, kërkoi të ringjallte me këngët e tij, natyrën e origjinës së vet Irpine dhe forcën e traditave gjurmëlënëse. E gjitha kjo, pa të lodhur apo mërzitur kurrë: me një ton të lehtë, zbavitës, tërheqës, në gjysmë të rrugës mes vetëdijes dhe buzëqeshjes, me një qasje shumë origjinale dhe të parezistueshme.

🎟Biletat shiten çdo ditë në sportelin e TKOB, nga ora 10:00-14:00 dhe 16:00-20:00.
🎟Biletat kushtojnë 800 dhe 1000 lekë.

Tags:

Date

06/11/2022
Aktivitete të Përfunduara

Time

19:00

Cost

800 lekë

Location

Teatri i Operas dhe Baletit
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart