“Cool-Ture” mono-satire nga Ina Gjonci ne Tulla Culture Center

Ina Gjonci, në datën 22 dhjetor, ora 19:00, në skenën e Tulla Culture Center.

Zapping në ekran, kulturë dhe showbiz 2022.

Ju mirëpresim. 😎

Për rezervime kontaktoni në Dm.

Date

22/12/2022
Aktivitete të Përfunduara

Time

19:00

Location

Tulla Culture Tiranë
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart