‘Defy Them’s Nightmare Before Christmas’ Prishtinë

Po afrohen festat e Dhjetorit me plot rehati dhe qetësi – mirëpo jo me 23 Dhjetor, sepse të Premten në Defy Them nuk do të ketë qetësi. Do të eskalojmë së bashku nëpër botën e makthit në ‘

Në festivalin e radhës kemi në lin-up: Jericho, Pinkmetal, Shlem, Vëllezërit Mllefi dhe ARR – të cilët kanë mu kujdes për një super party.

– Prej orës 19:00 fillojmë me Pre-Party me muzikë nga ARR (Vargmal Records)
– Në ora 20:00 fillon muzika live
*Don’t be late

Tags:

Date

23/12/2022
Aktivitete të Përfunduara

Time

07:00

Cost

5 euro
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart