“Dita e kujtesës” te “Berk Botime”

#shenodaten
27 janar, ora 18:30, te Berk.
Kremtojmë Ditën e Kujtesës, caktuar nga Asambleja e Përgjithshme e Kombeve të Bashkuara për të përkujtuar viktimat e Shoah-së.
Primo Levi, shkrimtari italian hebre, i mbijetuar i Lagerave naziste, ka shkruar dy prej veprave më të mira, dëshmi të plojës që ndodhi: “A është, vallë, njeri…?” dhe “Armëpushimi”.
Ju presim për të diskutuar e #pertemosharruar

Date

27/01/2023
Aktivitete të Përfunduara

Time

18:30

Location

Berk Botime
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart