DJ Bujaka te “Xheko Imperial” Tiranë

Nga G-të tek Gents! Bashkohuni me ne për një natë me vibe Minimal House, Nu Disco dhe Amapiano me @djbujaka duke rrotulluar ritmet dhe Samo duke ngrohur atmosferën.

🌆 Mos e humbisni këtë takim në tavanë në Xheko Rooftop të premten, më 10 maj!

Vende të kufizuara në dispozicion, kështu që rezervoni vendin tuaj sot! 🎉

#episodi 1

Rezervimet:
📞 +355 69 61 61 111

Date

10/05/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

21:00

Location

"Xheko Imperial"
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart