Search
Close this search box.

DJ Ness – Impact of hypnosis në Tiranë

Ness është pseudonimi i Andrea Deplano, një forcë pioniere në botën e teknos së thellë dhe hipnotike, me një karrierë që shtrihet mbi një dekadë. I rritur në Sardenjë, me një sfond në inxhinierinë e tingullit dhe një pasion për ritmet obsesive dhe peizazhet zanore atmosferike, ai e ka përmirësuar zanatin e tij në nivele mjeshtërore. Performancat dhe produksionet e tij janë një udhëtim nëpër thellësitë e teknos, me fokus në ritmet hipnotike dhe teksturat zhytëse.

Gjatë viteve, ai ka performuar në disa nga klubet dhe festivalet më të njohura në botë. Ai gjithashtu ka bashkëpunuar me disa etiketa të respektuara në industri, duke treguar aftësinë e tij për të inkorporuar pa probleme tingujt bashkëkohorë në prodhimet e tij.

Përveç punës së tij si producent dhe DJ, ai ka dhënë gjithashtu një kontribut të rëndësishëm në komunitetin tekno ndonjëherë si organizator eventesh më shpesh si menaxher label. Në vitin 2010, ai bashkëthemeloi The Gods Planet, një label italian i muzikës elektronike që fitoi shpejt njohjen për publikimet e saj tekno inovative dhe me cilësi të lartë.

Nëpërmjet punës së tij muzikore dhe label, Ness është bërë një ambasador i lëvizjes tekno hipnotike. Këngët e tij janë të dashura nga fansat në mbarë botën për aftësinë e tyre për të transportuar dëgjuesin në sferat e botës tjetër.

Date

15/06/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

19:00
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart