E premtja te “The Jack” Tiranë

Të premten, në The Jack do të jemi me miq të vjetër e të rinj! 🥰
Jack Daniel’s, në mbështetje të artistëve të rinj, ka përzgjedhur Kristi Karkanaqe, për t’i dhuruar sonte disa minuta në skenën mikpritëse të The Jack.
Keni dëgjuar ndonjëherë për Ventrilokuizmin?
Një nga 100 ventrilokuistët e botës, Arjeta Dhima do t’ju tregojë si flitet, pa hapur gojën. Surprizëëëë! Do të jeni edhe vetë pjesë e saj!
Dhe si gjithmonë, të zotët e shtëpisë, me Elton Dedën & Jack Band onstage, që ju kanë munguar për disa ditë, sërish me ju! 🔥

Date

26/01/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

21:30

Location

The Jack Tirana
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart