E shtuna te “M’Shijon” Shkoder

Kete te shtunde me date 28/01/2023 ju presim me Glerdit Turmetaj dhe Almatin Zadeja ne M’Shijon .
Mos mungoni sepse do jete nje nate e paharrueshme !

Date

28/01/2023
Aktivitete të Përfunduara

Time

21:00

Location

M'Shijon Shkoder
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart