E shtuna te Orange Club

Sezoni 2024 sapo erdhi dhe ne jemi gati ta startojme ne menyren me spektakolare te mundeshme! Data 4 Maj jo vetem qe do jete starti i sezonit veror 2024 por do te kremtojmë gjithashtu Pashkën Ortodokse, le te festojme së bashku ne Orange Club me 3 super artistë @nerogreco @itsfinem @solobester 🙈 Hyrja free! Ju mirepresim!
Per rezervime kontaktoni nr 📞+355692045566
#whatsapp #instagram

Date

04/05/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

23:00

Cost

Me rezervim

Location

Orange Club Sarandë
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart