Edicioni i parë i Festivalit Nderkombëtar të Dancit Bashkëkohor, në Teatrin e Operas dhe Baletit

Ne oren 19:00 datë 31 tetor dhe 1 nëntor ne Teatrin e Operas dhe Baletit, « The Great Migration », me koreografi te Blenard Azizaj @blenard.azizaj dhe trupe baleti nga Berlini.

Mos e humbni!

Tags:

Date

31/10/2022 - 01/11/2022
Aktivitete të Përfunduara

Time

19:00 - 19:00

Cost

700 lekë

Location

Teatri i Operas dhe Baletit
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart